Tunnelkassen laten plaatsen

logo-kroonkas

Van mijn werkgever had ik de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat tunnelkassen kon leveren en plaatsen. De tunnelkassen zijn bedoeld voor het verbouwen van groenten en fruit. Er is een heel stuk grond bijgekocht en daar zouden de tunnelkassen geplaatst moeten worden.

Vaste bedrijf

kasVoor het plaatsen van de kassen hebben wij eigenlijk altijd een vast bedrijf. Het bedrijf dat wij hiervoor altijd inschakelen is Kroonkas. De service en kwaliteit die wordt geleverd is altijd heel erg goed en daarom besloot ik weer contact op te nemen met het bedrijf.

Omdat het over een best groot aantal kassen gaat heeft de medewerker van Kroonkas een afspraak met ons ingepland. Tijdens de afspraak hebben wij naar het stuk grond gekeken en het aantal vierkante meters. Onze eisen zijn toen allemaal genoteerd en aan de hand daarvan zou er een offerte gemaakt kunnen worden.

Een aantal dagen later kregen wij de offerte binnen en deze kon mooi in het budget. Het plan leek helemaal te kloppen en daarom is de opdracht doorgezet.

Er worden al een aantal voorbereidingen getroffen. Vanaf volgende week wordt er begonnen met het plaatsen van de tunnelkassen.