Propaan gasfles voor op de camping

nefco-logo

header-gasflessen-1140x323Binnenkort ga ik weer met mijn gezin naar de camping in Frankrijk. De camper doet het ieder jaar weer goed, maar helaas was de propaan gasfles niet meer goed. Voor de zekerheid ben ik op zoek gegaan naar een nieuw propaan gasfles, zodat ik zeker weet dat dit allemaal veilig is.

Nefco

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Nefco. Het bedrijf verkoopt gasflessen. Omdat dit bedrijf bij mij in de buurt was gevestigd leek het mij wel een goed idee om te kijken of zij de propaan gasfles hadden die ik zocht.

Voordat ik er heen zou gaan heb ik eerst contact opgenomen met het bedrijf. Zo wist ik namelijk zeker dat ik wil of niet met lege handen terug zou keren. Volgens de persoon aan de telefoon hadden zij voldoende gasflessen en er zou er zeker eentje tussen zitten voor de camping. De oude gasfles wilde ik ook inleveren en ook dat zou geen probleem zijn.

Toen ik langs ging ben ik heel erg goed geholpen en ik heb de gasfles gevonden die ik nodig had. Nu ik alles heb weet ik zeker dat ik binnenkort goed op vakantie kan gaan!