Leuke marketing stage gezocht

Wanneer je op de middelbare school of wellicht een vervolgopleiding zit is het gebruikelijk dat je eens in de zoveel tijd op stage gaat. Dit is enorm belangrijk om je “zakelijke skills” te upgraden naar het niveau wat prettig is. Het hebben van werkervaring zorgt er namelijk ook goed voor dat je na het volgen van je opleiding ook ervaring hebt om direct aan de slag te gaan.

logo3

Zo ben ik druk aan het zoeken naar een marketing stage om te volgen. Het valt mij op dat er weinig bedrijven zijn die hieraan mee willen doen, het in huis nemen van stagiaires. Al ben ik van mening dat het een ideale (voordelige) manier is om personeel in huis te halen. De kosten voor een stagiaire is namelijk lager als dat je personeel aanneemt. Plus het feit dat een stagiaire hier enorm veel aan heeft om goed te leren hoe dat het zakelijke leven verloopt.

Op de website van Stagemax is het namelijk mogelijk om hier een marketing stage te vinden. Het feit dat hier een tal van bedrijven zijn aangesloten weet jij zeker dat je terecht komt op een goede plek.