Garage Steenbergen is een professioneel bedrijf!

Bij problemen aan mijn auto breng ik hem altijd naar Garage Steenbergen. Het bedrijf is super professioneel. Bij Garage Steenbergen kan je terecht voor alle diensten. Zo heb ik mijn auto afgelopen maand APK laten keuren. Hij kwam door de keuring heen, alleen waren er 2 nieuwe banden nodig. Normaal gesproken zijn banden erg prijzig, maar ik was erg voordelig uit. Alle diensten die ze aanbieden zijn uitstekend en ook erg voordelig. Mocht je in de omgeving wonen is het ook echt een aanrader om hier je auto naartoe te brengen.

Afspraak makenshowroom-steenbergen

Normaal gesproken ben je je auto een aantal dagen kwijt. Gelukkig is dat bij Steenbergen niet het geval. Dezelfde dag kan je jouw auto al ophalen. Indien er bepaalde problemen zijn aan de auto, word je altijd goed geholpen. Zo krijg je eerst een telefoontje van wat er kapot is en wat het gaat kosten. Je bent niet verplicht om het te vernieuwen, maar in de meeste gevallen ben ik bij hun veel voordeliger uit.

Je kan ook bij hun terecht voor een nieuw auto. Ze hebben veel occasions, zodat er altijd een leuke bijzit die voldoet aan jouw wensen.