De beste seo van Eindhoven

websitepromotor-logo

Al een tijdje was ik druk bezig met het opzetten van mijn eigen onderneming. Een van de belangrijke dingen die nog op mijn lijstje stond was seo Eindhoven. Met seo Eindhoven was de bedoeling dat ik opzoek zou gaan naar een bedrijf dat een goede website kon leveren en ervoor kon zorgen dat doormiddel van seo de website goed vindbaar zou zijn.

Gevonden

Mijn zoektocht begon deze keer ook weer via het internet. Op de eerste pagina van de zoekterm seo Eindhoven kwam ik al terecht op de site van Websitepromotor.

websitepromotor-logoWebsitepromotor is een bedrijf dat zich specialiseerd in internet marketing en dan voornamelijk de vindbaarheid van de website. De vindbaarheid van mijn website vond ik ontzettend belangrijk omdat ik lokaal gevonden wilde worden in de regio Eindhoven. Na het bezoek op de website heb ik ervoor gekozen om telefonisch nog een paar vragen te stellen.

Tijdens het telefoongesprek zijn mijn vragen netjes en duidelijk beantwoord. Door deze informatie had ik voldoende aanleiding om een afspraak in te plannen met het bedrijf om alles te bespreken. Tijdens de afspraak is er veel geluisterd en veel advies gegeven. Door het gesprek wist ik zeker dat ik goed zat bij Websitepromotor.

Voor mijn bedrijf heb ik nu een hele mooie en goed vindbare website!