Met deze warme jas kun je altijd naar buiten

Jij vindt het heerlijk om zoveel mogelijk buiten te zijn. Je laat je niet tegenhouden door een beetje wind, regen of kou. Dat is maar goed ook, want er is niks zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Daarom is het fijn als je altijd een goede winterjas in je kast hebt hangen. Zo kun jij altijd naar buiten, wat het weer ook is. Maar waar vind je een goede jas die echt tegen alle weersomstandigheden kan? En dan het liefst ook nog een exemplaar dat er goed uitziet? Gelukkig voor jou heeft het Amerikaanse merk Woolrich precies wat je zoekt.

Van dekens tot jassen

Het outdoor merk Woolrich begon al in 1830. Toen maakten zij nog geen outdoor kleding, maar wel heerlijk warme dekens die de houthakkers uit de regio maar al te graag gebruikten. Ook soldaten in de Amerikaanse burgeroorlog maakten dankbaar gebruik van de dekens. Dat bracht één van de oprichters op het idee om ook kleding met deze fantastische eigenschappen te gaan maken. En dat pakte goed uit. Tegenwoordig staat een Woolrich winterjas nog steeds bekend om de goede kwaliteit en fantastische prestaties in elk weertype.

Praktisch en stijlvol

Het is natuurlijk heel erg fijn om te weten dat een Woolrich winterjas je altijd lekker warm en droog houdt. Toch wil het oog ook wat. Gelukkig zijn de jassen van Woolrich niet alleen heel erg praktisch, maar zien ze er ook nog stijlvol uit. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, dus er is altijd wel een exemplaar dat goed bij jou past. Bovendien maakt het merk niet alleen winterjassen, maar kun je hier ook voor een fijne zomerjas terecht. Welke avonturen ga jij allemaal beleven in je nieuwe jas?