Degelijke leren heren jassen

Mijn oude leren heren jassen waren allemaal versleten. Het leek mij daarom een goed idee om op zoek te gaan naar nieuwe leren heren jassen. Bij mijn vorige jassen had ik de fout gemaakt om niet voor een tijdloos model te kiezen, waardoor de jassen niet vaak gedragen werden.

Goed merkversano jas

 

Een week geleden liep ik een winkel binnen waar veel leren jassen verkocht werden. Er was heel erg veel keuze in kleuren en modellen en daarom heb ik een aantal leren heren jassen aangedaan. De ene jas was mooier dan de ander, maar ik wilde met een goede jas beginnen

Mijn voorkeur ging uit naar een donkerbruine jas die bijna tegen het zwarte aanzat. Die kleur leek mij heel erg veilig, omdat die niet snel vlekt. Het was mij namelijk wel eens voorgekomen dat ik op een hele dure leren jas een vlek had gemaakt die ik er niet mooi uitkreeg.

De jas die ik uiteindelijk had uitgekozen was van het merk Versano. Dat merk vond ik een hele mooie pasvorm hebben. Het materiaal van dat merk was ook nog eens heel erg goed. Het jasje heb ik al een aantal keren aangehad en het zat heel erg goed!