Smaakvolle Restaurant watertoren!

Watertoren

Zo nu en dan probeer ik samen met mijn man iets leuks te doen. Het boeken van een overnachting tot aan het genieten van een heerlijk diner. Wijzelf hebben geen kinderen waardoor wij vrij zijn om te gaan én te staan. Nu dat wij opzoek zijn naar een restaurant om te dineren hoopte ik het te vinden op het internet. Wanneer je via het internet aan het zoeken bent vindt je wat dat betreft toch meer als dat je verwacht. Althans zo denk ik wel…

Zo ben ik gaan zoeken op heerlijk eten in Vlaardingen en terecht gekomen bij het Restaurant watertoren! Nog nooit eerder gezien waardoor het mijn interesse heeft gewekt. Bij het bekijken van het menu viel mij direct op dat de prijzen aan de lage kant zijn. Ook de diversiteit wat er te vinden is op het menu is geschikt voor ons.

Watertoren

Heerlijk!

Mijn man is namelijk een echte man..
Hij eet het liefst alleen maar een schnitzel of een ander eenvoudig gerecht. ikzelf ben meer van het experimenteren met voedsel, mijn smaken oriënteren. Enfin, wij hebben hier in ieder geval onwijs genoten van het diner en zullen ook geheid terug keren!