Le Steak: het restaurant om uit eten te gaan in Nijmegen

Restaurant

Uit eten in Nijmegen? Dan moet je bij Le Steak zijn. Toen wij dit restaurant (dat om heel precies te zijn overigens niet in Nijmegen, maar in het nabijgelegen Berg en Dal te vinden is) bezochten, bleek het namelijk alle kwaliteiten te hebben die je van een toprestaurant mag verwachten. De eetruimte is gezellig, het eten goed en de menukaart uitgebreid. Hieronder gaan we op al deze drie punten dieper in, maar laten we beginnen bij het eerste punt: de gezelligheid van Le Steak.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen bij Le Steak is altijd een feest

Als je uit eten wilt in Nijmegen kun je natuurlijk meerdere restaurants vinden die gezellig zijn. Wat Le Steak op de meeste van deze restaurants echter voorheeft, is dat ze er werkelijk alles aan doen om het je naar je zin te maken. Dat laat zich allereerst blijken uit de enorme gastvrijheid en de geweldige service van het personeel. Maar meer nog wordt dit getoond doordat er geregeld liveoptredens in de eetruimte opgevoerd worden. Hierdoor wordt elk bezoek aan Le Steak een feest.

Le Steak

Een enorme diversiteit aan gerechten Le Steak

Gezelligheid, gastvrijheid, liveoptredens: dat mag allemaal zo zijn, maar het is natuurlijk ook niet onbelangrijk of het eten smakelijk is, en dat er voor ieder wat wils is. Wat dat laatste betreft, doet de naam ‘Le Steak’ misschien verwachten dat je bij dit restaurant een beperkt aanbod hebt, dat er alleen vleesgerechten geserveerd worden. Maar niets is minder waar. Naast verschillende steaks (die namen dragen als ‘Lady Steak’, ‘Rib Eye Steak Gratinée’ en ‘Steak Le Steak’) kun je namelijk ook verschillende visgerechten krijgen, als wel genieten van tal van vegetarische maaltijden. Ook kun je ervoor kiezen om zelf een burger samen te stellen, of natuurlijk gewoon voor één van de standaardburgers te gaan. Verder zijn ook de standaardhoofdgerechten, waaronder bijvoorbeeld de spareribs, echte aanraders. Net als alle andere gerechten, hebben deze namelijk een fantastische smaak.