Pallet inleveren met een leuke vergoeding

logo

europalletEen tijdje geleden had ik een heel project in mijn hoofd met een aantal pallets. In een opwelling heb ik de pallets gekocht voor een hele leuke prijs. Helaas heb ik toch afgezien van het project, omdat het helemaal niet functioneel was.

Inleveren

Omdat de tuin zo vol stond met de pallets wilde ik een pallet inleveren. Via het internet ben ik terecht gekomen bij een bedrijf waar ik een pallet inleveren kan tegen een leuke vergoeding. Voordat ik er heen ging had ik eerst gebeld over wat ik zou kunnen krijgen voor de pallets. De persoon aan de telefoon vertelde mij dat het aan de staat van de pallets lag.

De pallets hebben een tijdje in de tuin gestaan en zijn daardoor op sommige plekken een beetje donker geworden. Met de pallets ben ik daarom naar het bedrijf in Den Bosch gegaan waar ik de pallets kon inleveren.

Nadat er naar het aantal pallets is gekeken en de pallets een voor een zijn bekeken is er een bedrag gemaakt. De vergoeding voor de pallets was wel aardig en gelukkig heb ik nu veel meer ruimte in mijn tuin over. In de toekomst ga ik niet meer in een opwelling dit soort aankopen doen.