Mooie tandartspraktijk Gouda

ontvangst

ontvangstzSoms kom ik op plekken waar ik veel vaker ben geweest en dan heb ik pas veel later door hoe mooi het gebouw is. Deze keer was ik bij mijn tandartspraktijk Gouda waar ik in de wachtkamer zat. Op dat moment besefte ik pas hoe mooi de tandartspraktijk was en hoe schoon en netjes deze was.

Goede tandarts

Het is natuurlijk niet het gebouw waarvoor ik in de praktijk was, maar ik moest weer langs bij de tandarts. De laatste tijd had ik heel erg last van een kies en daar wilde ik naar laten kijken.

Bij mijn tandartspraktijk Gouda kan ik altijd heel erg snel terecht voor dit soort problemen en dat vind ik ontzettend fijn. De dag ervoor had ik er namelijk zo’n last van dat ik de hele dag bijna niks had gegeten.

Toen ik uit de wachtkamer geroepen werdt was ik wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig heb ik een hele vriendelijke tandarts dus dat stelde mij gerust. De tandarts heeft gelijk naar mijn kies gekeken en zag al snel dat ik een gaatje had.

Omdat ik er zo’n last van had heeft de tandarts het gaatje gelijk gevuld. Sinds dien heb ik er helemaal geen last meer van.