Een dag ontspannen aan het zwembad of juist naar het zwembad om te gaan sporten. Er zijn verschillende mogelijkheden. Sommige zwembaden zijn gericht op recreatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een tropisch zwemparadijs of een zwembad met veel glijbanen en duikplanken. Andere zwembaden zijn juist gericht op sporten. Zoals bijvoorbeeld waterpolo, wedstrijdzwemmen of aqua joggen. Wanneer mensen als uitje naar een zwembad gaat bijvoorbeeld tijdens een vakantie zoeken zij vaak eerst online op welke zwembaden er in de buurt zijn en welke het beste aan hun wensen voldoet. Voor een zwembad is het belangrijk om goede marketing te hebben en dat de online goed te vinden zijn. Bijvoorbeeld op Instagram.

Waarom als zwembad een Instagramaccount hebben?

Instagram is een social media platform dat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het voordeel van Instagram is dat het makkelijk is in het gebruik. Mensen kunnen makkelijk foto’s plaatsen, liken, delen en erop reageren. Daarnaast kan de chocolaterie de doelgroep zelf opzoeken door gebruik te maken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep. Via Instagram kan een goede impressie gegeven worden van de verschillende Baden, glijbanen, duikplanken en activiteiten waar het zwembad over beschikt Doordat er Instagram erg visueel is zullen mensen wat ze zien ook beter onthouden. Ook is het voor klanten eenvoudig om via Instagram vragen te stellen, bijvoorbeeld door te reageren op een bericht of een privé bericht te sturen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht Kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die het zwembad zijn tegengekomen op Instagram. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de openingstijden, een groepsactiviteit of een kinderfeestje organiseren. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. Daarnaast zullen ze de klanten die bijvoorbeeld een groepsactiviteit willen organiseren doorsturen naar het zwembad zelf. Dit kan zorgen voor meer bezoekers. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden.