Vergaderruimte in Breda

Een vergaderruimte hoort voorzien te zijn van alle mogelijkheden, om een prettige bijeenkomst te beleggen. Vergaderruimte in Breda is één van de locaties, waar ik regelmatig vergaderingen bijwoon en die goed bereikbaar zijn met bus, trein en eigen vervoer. Vergaderen met mensen vanuit het gehele land is prettig om een centrale plek te hebben die voor iedereen bereikbaar is. Mijn collega’s wonen in Utrecht, Brabant en Zuid-Holland, en vinden deze plek precies de juiste.

Waar moet de vergaderruimte aan voldoen?

Vergaderruimtes moeten aan bepaalde eisen voldoen. De vergaderruimte in Breda is voorzien van ruime vertrekken. Vanaf 20 tot wel 500 mensen kunnen op een relaxte manier vergaderen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Er kan een lunch worden genuttigd en koffie en thee wordt regelmatig over de dag geschonken. Alle ruimtes zijn voorzien van airco, zodat ook op warme dagen het verblijf er prettig is. Uiteraard kan gebruik worden gemaakt van internet.
Specifieke ruimte huren
Wanneer ik met mijn mede-collega’s uit andere delen van het land een werkoverleg wil, geef ik even bij de website aan om hoeveel mensen het gaat, en hoe groot de ruimte zou moeten zijn. Ook zal ik aangeven welke extra faciliteiten we nodig hebben. Dan is het een kwestie van boeken en betalen. Een simpele manier om snel een goede locatie te realiseren. Kijk voor meer informatie op de website.