Terras windschermen gezocht voor op het kantoor. Ik vind het zo nu en dan erg lekker om tijdens onze pauze buiten te mogen zitten. Een krantje lezen op z’n tijd is dan ook wat ik verreweg heerlijk vind om te doen. Helaas gaat dat niet echt lukken wanneer er een wind staat, je krant frommelt en niet te vergeten het lezen gaat het niet bepaald meer lukken. De meeste mensen verplaatsen zich dan naar binnen toe om alsnog de krant uit te lezen.

logo

Hier baalde ik zo enorm van waardoor ik ben gaan zoeken naar een oplossing. Een collega van mij kwam met een grandioos idee om een windscherm te plaatsen. Echter zat ik er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt. Je hoort namelijk wel eens vaker dat het te prijzig is namelijk.

Met het voordeel van een twijfel ben ik toch maar gaan zoeken op het internet. Hier ben ik dan ook terecht gekomen bij Xterior waar je dus wel degelijk voordelig een windscherm kan verkrijgen. Deze windscherm wordt speciaal door hun op maat gemaakt en gemonteerd zoals jij het wilt hebben! Mijn krantje blijft heel wanneer ik nu buiten aan het genieten ben van mijn pauze.