steiger aanhanger

Werk jij in de bouw of heb je een eigen onderneming? Dan heb je bepaalde dingen nodig. Als je in de bouw werkt wordt er vaak gebruik gemaakt van steigers. Er zijn allemaal verschillende soorten steigers die kunnen worden toegepast op de bouw. Als je werkt met steigerbouw heb je natuurlijk ook een steiger aanhanger nodig. Een rolsteiger is de ideale oplossing voor de transport en opslag van een steiger. Een aanhanger bergt al jouw losse spullen overzichtelijk en veilig op. Je ziet direct of je steiger compleet is, het kost dus weinig tijd om te kijken. Het enige wat je dan hoeft te doen is de aanhanger aan je auto vastmaken en klaar.

steiger aanhanger

Keuze

Een standaard steiger aanhanger biedt ruimte voor een steiger van 14 meter en kunnen er 8 platformen worden meegenomen. Je hebt de keus uit verschillende aanhangers waardoor je meer keus hebt.

Ben jij geïnteresseerd in dit product en wil je er meer over weten? Neem dan een kijkje op de site om te kijken wat voor keus er allemaal in het assortiment zit. Als je hierover nog vragen hebt staat de klantenservice altijd klaar met een antwoord op je vragen.