Vind dé PMO vacature op Novisearch.nl

Op Novisource.nl staan regelmatig PMO vacature open. Deze PMO vacature stelt een aantal harde eisen aan de sollicitant, om de kwaliteit die Novisource levert te blijven waarborgen. In dit artikel vertel ik de functie eisen en wat de functie PMO bij Novisource daadwerkelijk inhoudt.

De onderstaande punten zijn de eisen die Novisource aan haar sollicitanten voor de functie PMO stelt. Deze eisen zijn hard en het is dan ook belangrijk dat je hier aan voldoet als sollicitant.
Je hebt minimaal HBO- of WO werk- en denkniveau;
Je hebt minimaal twee jaar als PMO gewerkt;
Je hebt ervaring met Prince2;
Je bent pragmatisch ingesteld;
Je hebt overtuigingskracht;
Je hebt een ‘hands-on’-mentaliteit en bent een doorzetter.

De functie van PMO bevat taken waar je de bovenstaande capaciteiten voor nodig hebt. Bijvoorbeeld het administreren, beheren en onderhouden van projectchanges, en het bewaken van het projectbudget. Naast deze functies zijn er een aantal andere taken die belangrijk zijn als je PMO bent. Novisource zoekt naar specialisten met ruime ervaring op het vakgebied. De professionals helpen organisaties in een steeds veranderende wereld en het is dus ook belangrijk dat je altijd op zoek bent naar vernieuwing en realisering. Novisource opereert in de sectoren Insurance & Pensions en Banking & Investments.