Perfecte cadeau besteld bij drukkerij Hendrik Ido Ambacht

Mijn vader en moeder waren bijna 15 jaar getrouwd en daarom ben ik op zoek gegaan naar een origineel cadeau. Eigenlijk had ik al een cadeau, maar het leek mij ook heel erg leuk om een portret van het gezin uit te laten printen op een canvas, zodat mijn ouders deze op konden hangen.

Bestellen

Voor dit cadeau ben ik op zoek gegaan naar een goede drukkerij Hendrik Ido Ambacht. Via het internet ben ik door de zoekterm “drukkerij Hendrik Ido Ambacht” terecht gekomen op de website van Van Beuzekom. Deze drukkerij kon precies doen waar ik naar op zoek was en dat was het bedrukken van de canvassen.

aluminium-textielframeVia de website heb ik het formaat canvas uitgekozen en ik heb de foto opgestuurd die ik er op wilde hebben. De prijs hiervan waren ook nog eens heel erg goed.

ongeveer een week later heb ik het canvas binnen gekregen en deze zag er heel erg mooi uit! De afbeelding was haarscherp en het canvas was precies groot genoeg. Uiteindelijk heb ik zelf het canvas nog ingepakt en deze heb ik gegeven op de dag van het jubileum zelf.

Mijn ouders waren heel erg blij met het cadeau en daarom was ik ook heel erg tevreden!