No cure no pay incassobureau is top!

no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureauNo cure no pay incassobureau heeft mij pas geleden flink uit de brand geholpen. Ik had namelijk last van een aantal klanten die niet wilde betalen. Ik heb het een aantal keren zelf proberen op te lossen maar dit werkte niet. Via een een vriend die tevens ook ondernemer is kwam ik uit bij dit incassobureau. Hij was zelf erg tevreden en ik was zelf ook wel benieuwd naar de diensten van dit bedrijf.

Ik nam daarom contact met ze op en inmiddels hebben ze al heel wat geld voor mij teruggehaald. Op het moment dat een bedrijf lange tijd niet betaald schakel ik dit incassobureau in. Zij zorgen er altijd voor dat ik mijn geld krijg en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Een goede tip!

Pas geleden kwam een klant naar me toe en hij vertelde dat veel van zijn klanten hem niet betaald hadden.Ik gaf hem toen de tip over dit bureau en hij besloot ook om meteen contact met ze op te nemen. Inmiddels hebben ze ook voor hem al een hoop geld opgehaald. Dit laat zien dat het bedrijf niet alleen bij mij goed werk aflevert. Ik ben blij dat ik deze tip gekregen heb!