Mijn btw aangifte goed geregeld door de belastingadviseur

Als beginnend ondernemer is het moeilijk om meteen alles goed geregeld te hebben. Dit is dan ook de reden dat ik mijn btw aangifte uit handen heb gegeven aan een belastingadviseur van AdFisqo weet ik zeker dat dit goed geregeld wordt.

Als ondernemer ben ik verplicht ben om btw-aangifte te doen. Dit is de btw welke ik heb berekend aan mijn klanten en deze btw kan ik via de belasting aftrekken. Het is mogelijk om de btw-aangifte per maand, kwartaal of per jaar te doen. Meestal wordt deze aangifte per kwartaal gedaan zoals ik mij heb laten vertellen door de belastingadviseur. btw aangifte

Geen zorgen over mijn aangifte

Doordat ik de btw-aangifte totaal uit handen heb gegeven en laat verzorgen door de belastingadviseur van AdFisq hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Alles wordt op tijd ingeleverd, zelfs wanneer ik in een periode geen btw heb ontvangen is het toch verplicht om aangifte te doen anders loop ik de kans om een boete te krijgen. Maar ook daar hoef ik mij geen zorgen over te maken ook dat is in goede handen bij de belastingadviseur.  Omdat ik het steeds drukker krijg met mijn zaak laat ik ook de boekhouding geheel over aan AdFisqo.