Een baan Helmond voor in de zorg?

baan helmond

Helmond is een gemeente en stad in Nederland. Het ligt in Noord-Brabant, een provincie in het zuiden van Nederland. De zorg is het geheel van zorgverleners, instellingen, middelen en activiteiten dat direct gericht is op instandhouding en verbetering van de gezondheidstoestand in Nederland. Zorgverleners hebben een medische, verpleegkundige of verzorgende opleiding afgerond. Een baan Helmond voor in de zorg?

Verpleegkundige

Een locatie in Helmond is op zoek naar een verpleegkundige die een hart heeft voor ouderen. Deze ouderen leven in een vertrouwde omgeving en als verpleegkundige ga je aan de slag met het verlenen van verpleging, verzorging en begeleiding bij de medische behandeling van de cliënt. Je inventariseert de hulpvraag en je ontwikkelt een zorgplan. Later ga je natuurlijk dit zorgplan uitvoeren en je evalueert en controleert alles. Je moet in bezit zijn van een MBO of HBO diploma richting verpleegkunde en je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Helpende Zorg

Als je werkt als helpende zorg, zal je samen met verzorgenden en verpleegkundigen de ouderen mensen bij hun dagelijkse verzorging ondersteunen. Je zult de cliënten verzorgen en begeleiden in de vorm die zij nodig hebben. Je zal ook huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren zoals schoonmaken. Je moet zelf een empatisch en invoelend persoon zijn je moet mondeling en schriftelijk goed uit te voeten kunnen. Ook moet je in bezit zijn van een diploma helpende niveau 4 of een diploma richting ouderenzorg.