clean room assembly

Veel bedrijven kunnen ruimtes maken op maat die perfect passen in jouw bedrijfspand. Deze ruimtes zijn alleen vaak simpele kantoorunits of opslagunits waar je spullen in kan opslaan. Alleen zijn er maar weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van speciale units. Denk bijvoorbeeld aan een clean room assembly. Dit is erg lastig om te doen, omdat er heel veel kleine regeltjes zijn waar zo een ruimte aan moet voldoen.

clean room assembly

Hoe werkt een clean room

Een cleanroom is een plek waar je allerlei verschillende testen kunt uitvoeren waarin je in een neutrale kamer moet zijn waar de variabelen van de omgeving niet mogen veranderen. Door het goede filter en de goede ventilatie is de samenstelling van de lucht altijd hetzelfde. Hierdoor kun je uitgaan van dezelfde omgevingswaarde en kun je iedere kleine verandering zien die je maakt.

Nog meer units

Als je tevreden bent over een bedrijf wil je natuurlijk liever dat hetzelfde bedrijf de rest van jouw installaties ook doet. Gelukkig kunnen deze bedrijven hier ook voor zorgen. Dezelfde kwaliteit die je gewend bent ook voor jouw kantoorunits en opslagunits is dan wat je kunt verwachten van deze bedrijven.