Claudia Zuiderwijk staat klaar voor uw onderneming

Welkom en interesseert u zich eens in de functie van Claudia Zuiderwijk. Welkom op deze website waar u alvast een indruk kunt krijgen omtrent de service en informatie die u wordt aangeboden omtrent de verbetering van uw onderneming. Er komt een hoop op u af als u een onderneming gaat starten. U zult te allen tijde bezig zijn met de ontwikkelingen en doorgroei van uw bedrijf. U dient met vele regels rekening te houden en ook komt u tijdens uw carrière voor lastige beslissingen te staan.

Waarom het vertrouwen?

Claudia Zuiderwijk is gespecialiseerd in het zorg dragen van de zzpér en midden en klein bedrijven die gaan ondernemen. Dankzij de kennis en ervaring op dit gebied kan zij een ieder voorzien van een persoonlijk advies en meedenken is hun situatie waardoor er een passend advies ontstaat.

Dankzij de ervaring en kennis binnen de interim functie als president- directeur van ProRail en het vervullen van de functie als bestuursvoorzitter binnen de Tergooiziekenhuizen en lid is geweest van de hoofddirectie van Pink Roccade heeft mevrouw Zuiderwijk een uitstekende uitdaging gevonden binnen haar functie bij de Kamer van Koophandel als bestuurslid en jurylid bij Koning Willem I Stichting en lid van Forum Smart Industry landelijk.