Geschikte bedrijfsunit Breda en omstreken gezocht voor een zeer aantrekkelijke prijs! Helaas heb ik het tot voor kort niet gevonden waardoor ik via het internet ben gaan zoeken. Op het internet hoopte ik namelijk meer te vinden als dat ik zelf ging zoeken in de stad. Ons eigen onderneming welke we al jaren hebben groeit met de dag waardoor we echt hoognodig op zoek zijn naar een nieuw pand. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Sandship.nl waar ik diverse units gevonden heb waar ik terecht kon om te huren was ik enthousiast. Ook over de kosten hoefde ik me bij hun geen zorgen te maken, voordelig huren en geen verplichtingen of niet maakt het mogelijk om te huren.sandship-logo-blauw

Heb dan ook direct telefonisch contact gezocht met hun om in te zien wanneer ik kan bezichtigen. Als bericht terug gekregen of dat ik diezelfde middag nog langs kon komen om te bekijken waardoor ik meteen in de auto ben gestapt.

Hier viel het mij ook meteen op dat de ruimtes er heel erg netjes uitzien. Geen scheuren of problemen te vinden waardoor ik meteen akkoord heb gegeven voor deze unit!