Kussenbox waterdicht van ProPetto

Kussenbox waterdicht

Je tuinkussens kun je prima buiten opbergen als je kussenbox waterdicht is.  Bij ProPetto kun je terecht voor een waterdichte kussenbox. Naast droog kun je jouw kussens ook veilig bewaren want alle kisten zijn voorzien van een cilinderslot. Hierdoor kun je de boxen ook gemakkelijk gebruiken op bijvoorbeeld de camping. Alle kisten zijn voorzien van geïntegreerde ventilatie. Hierdoor wordt het niet muf en vochtig in de kist en krijgt schimmel geen kans. Zo blijven je kussens mooi. De deksels zijn schuin waardoor er geen water op blijft staan.

Kussenbox: waterdicht en praktisch

Kussenbox waterdichtNaast kussens kun je de kisten ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kun je er tuingereedschap of buitenspeelgoed in opbergen, kun je hem toevoegen aan je buitenkeuken om daar dingen in op te bergen zoals klapstoeltjes, barbecue en kookbenodigdheden. In de grote varianten kun je ook fietsen kwijt, ideaal als alternatieve fietsenstalling. En door het slot staan de fietsen ook aan de voorkant van je woning veilig.

In modern staal of natuurlijk hout

Naast verschillende formaten is de kussenbox waterdicht ook in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor modern staal. De stalen boxen worden in verschillende kleuren geleverd. Of kies je voor een meer natuurlijke look met een kist gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Het hout is onderhoudsarm maar kan desgewenst in elke kleur gebeitst worden.