Tafel

Ik hou van mooie tafels. Tafels die eruit springen in je interieur en waar iedereen graag aan zit. Een boomschijf tafel is hier een goed voorbeeld van. Het is een tijdloos ontwerp, het is uniek en past in vrijwel elk interieur.

Tafel

Verschillende modellen

Er zijn verschillende soorten tafelbladen te bestellen,zowel rechthoekige als ronde. De rechthoekige bladen zijn te bestellen vanaf 150 cm tot wel 600 cm lang wat het ideaal maakt om aan te vergaderen. De breedte loopt van 70 tot en met 160 cm breed. De ronde tafelbladen doen het perfect als bijzettafel of salontafel maar kunnen natuurlijk ook als keukentafel gebruikt worden.

Onderstellen

Ook heb je de keuze uit verschillende onderstellen zodat je precies dat onderstel kunt uitkiezen, wat het beste bij het interieur past. De bijzettafels worden meestal besteld in combinatie met een hairpin onderstel maar je bent natuurlijk vrij om zelf het mooiste onderstel uit te zoeken.

Buiten tafel

De tafelbladen kunnen ook zeker buiten gebruikt worden en zorgen er direct voor dat de tuin helemaal opgefleurd wordt. Er kan advies ingewonnen worden over het onderhoud wanneer de tafel buiten geplaatst wordt.