Vijververlichting geeft een tof effect!

vijververlichting

Ik heb nu sinds 2 weken vijververlichting en heb onwijze spijt dat ik hier niet eerder voor heb gekozen. Het gaat hier eigenlijk meer om een klein meertje dat voor ons huis ligt. Officieel is het ook van de gemeente, maar een klein gedeelte valt op onze grond en daarom hebben wij het onderhoud op ons genomen.

Eindelijk mogelijkvijververlichting

Doordat wij het onderhouden, hebben wij ook de mogelijkheid om er dingen aan te veranderen, bijvoorbeeld het plaatsen van vijververlichting. Wij zaten er al een hele tijd aan te denken, maar toen het winter was vonden wij het niet handig om te doen. Daarnaast was het water vaak bevroren dus zou het dan niet eens geplaatst  kunnen worden. Wij hebben het uiteindelijk zelf gekocht en door een specialist laten plaatsen.

Goede kwaliteit

Deze specialist complimenteerde ons met de kwaliteit van de verlichting. Hij vroeg meteen waar we het gekocht hadden. Toen heb ik hem direct over tuinberegening.nl verteld. Hij kon het iedereen aanraden en wij dus ook! Op de website kun je een heleboel informatie vinden waardoor de aankoop een stukje makkelijker is. Ook als je vragen hebt, staan ze hier echt voor open en reageren ze snel op de mail waarin je de vraagt stelt!