Vind de beste voice over voor je bedrijfsfilm

voice over bedrijfsfilm

Ben jij verantwoordelijk voor het maken van een bedrijfsfilm? Zo’n film blijft vaak jarenlang in roulatie binnen het bedrijf dus je wil dat het resultaat helemaal in orde is. Dan maak je mooie opnames, zorg je voor goede info maar wat je vaak vergeet is het geluid. Ben je opzoek naar een goede voice over voor je bedrijfsfilm? Ga dan opzoek naar een stemacteur. Dit zijn mensen die zich specialiseren in acteren met alleen hun stem.

voice over bedrijfsfilm

Waar moet je op letten

Zoek altijd iemand die voice overs doet met een sterke stem, maar niet te hard. Ook wil je misschien wel dat de voice over geen accent heeft, of juist wel. Het is ook altijd slim om naar eerder werk te vragen van deze persoon. Een voice over voor een bedrijfsfilm is natuurlijk iets heel anders dan een tekenfilm inspreken dus zoek altijd naar iemand die al eerder werk heeft dat lijkt op wat jij zoekt.

Kosten van een voice over

De kosten voor een goede stemacteur kunnen sterk verschillen. Laat je niet te veel beïnvloeden door wat jij vindt dat het zou moeten kosten: je betaalt niet alleen voor de tijd van deze persoon maar ook voor de expertise.