Horren kopen om insecten buiten te houden

Door horren kopen voor elk raam en elke deur in je woning kun je vliegen, muggen en andere insecten vrij gemakkelijk buiten houden. Bij vliegengordijnencenter kun je horren kopen die de koelte van de buitenlucht probleemloos naar binnen laten komen. Er is een enorm groot assortiment aan vliegengordijnen verkrijgbaar. Voor de meeste ramen en deuren kun je wel horren kopen in een standaardmaat. Die passen altijd en zijn heel gemakkelijk zelf te installeren. Maar het is ook niet al te moeilijk om horren zelf op maat te maken.

Horren kopen en op maat maken

Op de website van vliegengordijnencenter wordt precies aangegeven hoe je te werk moet gaan bij het horren kopen. Dat begint met het uitzoeken van een soort vliegengordijn. Kies je voor kattenstaarten, lamellen of een volledig afgesloten vliegengordijn in de deur. Zodra je die keuze hebt gemaakt moet je de verschillende deuren en kozijnen opmeten, zodat je de juiste maat horren kunt bestellen. Op de website wordt duidelijk aangegeven op welke plekken je de deur en het kozijn moet opmeten. Daarna is het een kwestie van de juiste horren en de bijbehorende afmetingen invullen en dan is het horren kopen voltooid.

Horren installeren

Wie een bestelling heeft gedaan bij vliegengordijnencenter krijgt zijn producten de volgende dag of de dag daarna thuis afgeleverd. Dan is het moment gekomen om de horren in de ramen en deuren te bevestigen. Dat is niet moeilijk, want bij de producten wordt een goede handleiding geleverd. Als je de horren zelf nog op maat moet maken is het verstandig om daar even de tijd voor te nemen. Het op maat maken is niet moeilijk, maar het is wel een precies klusje. Als je het niet goed doet krijg je beschadigingen en moet je nieuwe horren kopen.