Zeer leuke rugzakken online gekocht

Het lijkt wel dat ik verslaafd ben aan het kopen van tassen en in het bijzonder rugtassen. Zo ben ik online een site tegengekomen waar je rugzakken online kan kopen. Niet zomaar rugzakken, maar echte merktassen denk hierbij aan:

  • Azone
  • Burkely
  • Chesterfield
  • Eastpak

Teveel merken om op te noemen, daarom kan je het beste maar eens op de site van Bags&Bags gaan kijken wanneer je een mooie rugtas wilt kopen.  rugzakken online

Wederom een mooie rugzak gekocht

Deze keer ben ik weer geslaagd om een mooie rugzak te kopen. Deze tas wil ik gaan gebruiken wanneer ik een dag erop uit trek. Daarom heb ik nu een tas met een inhoud van 30 liter gekozen, volgens de site van Bags&Bags moet dat voldoende zijn om er een dag mee op pad te kunnen gaan.  Deze rugtas heeft verschillend vakjes waar ik al mijn spullen in kwijt kan en tevens heeft deze tas een leuke print van verschillende kleuren. Nog een voordeel is dat deze tas in de uitverkoop was, dus boven op de toch al goedkope prijs kreeg ik nog eens 30% extra korting. Wanneer je boven het bedrag van €49,95 een bestelling plaats zijn de bezorgkosten gratis en neem maar van mij aan met al die mooie tassen zit je zo aan dit bedrag.