Echt fantastisch zo’n parasol horeca!

parasol horeca

parasol horecaEen parasol horeca ziet er altijd erg mooi uit op een terras. Dit is iets dat vrijwel alle restaurants hebben en als je dit als restaurant of café niet hebt dan val je zeker buiten de boot. Ik vind het zelf altijd heerlijk om wat te drinken op een terrasje. Ik vind het zelfs zo heerlijk dat ik ervoor heb gekozen om mijn eigen terras te maken thuis, ik wilde een terras maken dat er eigenlijk net zo goed uitziet als bijvoorbeeld een terras aan het strand.

Ik wilde dan ook alles kopen om het er zo uit te laten zien. Daarom ben ik naar de website van Xterior gegaan en heb ik een horeca parasol gekocht voor een leuke prijs. Ik heb dit gedaan op advies van een goede vriend. Deze vriend heeft een eigen café met een mooi terrasje en op deze website bestelt hij altijd zijn spullen.

Een prachtig gezicht!

Mijn terras ziet er echt prachtig uit en ik nodig regelmatig mensen uit om wat te komen drinken. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad en dat komt zeker ook dankzij de aankopen die ik heb gedaan op de website van Xterrior