dartborden

Een van de meest essentiële producten om te darten is toch wel het dartbord. Zonder dartbord is het erg lastig om te darten. Bij Dartshopper heb je daarom een ruime keuze aan dartborden, zodat je thuis flink kan oefenen om net zo goed te worden als bijvoorbeeld Phil Taylor of Michael van Gerwen. Dartshopper is de grootste dartshop van Nederland, dus de beste plek om je dartbord aan te schaffen. Kan je daarnaast ook gelijk een aantal andere dart materialen aanschaffen, want ook dartpijlen zijn essentieel om te kunnen darten. En accessoires zijn altijd leuk om erbij te hebben. 

Groot aanbod

Ruim assortiment dartborden

Genoeg dartborden te vinden bij Dartshopper, dus het ligt helemaal aan jouw wensen welk dartbord uiteindelijk bij jou in huis komt te hangen. Je hebt dartborden van bekende merken als Winmau en Unicorn, maar ook dartborden van Dartshopper zelf. Zo is er voor iedere eis en ieder budget een dartbord te vinden. Daarnaast heb je ook elektronische dartborden, target dartborden en trainer dartborden. Ook voor kinderen zijn er een aantal dartborden waarop ze kunnen leren darten, zoals bijvoorbeeld de XQ MAX Michael van Gerwen Floaked Dartbord. Deze set bestaat uit een papieren dartbord van 2 centimeter en heeft 6 brass darts van Michael van Gerwen. Zo kan zowel jij als je kind lekker thuis darten. 

Elektrisch

Aanbiedingen

Als je een dartbord op Dartshopper gekozen hebt, vergeet dan ook niet bij de sales-pagina te kijken. Hier staan regelmatig nieuwe dartartikelen en dartsets op, die in de aanbieding zijn. Zo haal je goede dartspullen in huis tegen een scherp tarief. Alles wordt gratis verzonden bij een bestelling boven de 50 euro en je kan ervoor kiezen om veilig achteraf te betalen. Verder is het mogelijk om spullen binnen 14 dagen te retourneren en krijg je veel producten de volgende dag al thuis geleverd als je voor 10 uur ’s avonds bestelt.