Utrecht teambuilding uitje

Ben jij opzoek naar een leuk teambuildingsuitje? Ga dan vooral naar Utrecht teambuilding uitje.

Natuurlijk is het erg leuk om te sporten met een teambuildingsuitje maar boksen maakt het een dag om nooit te vergeten. Dit wordt natuurlijk geen dag vol geweld en agressie. Het wordt een gezellige, energieke dag waarin veel nieuwe dingen geleerd worden. Er worden steeds kleine gevechten gehouden waar je steeds de kans krijgt om tegen een ander persoon te vechten.

Verschillende mogelijkheden

Boksen heeft als mogelijkheden bijvoorbeeld: het leren van nieuwe technieken, het opbouwen van een conditie en het aanleren van verschillende tactieken. Boksen kan ook gezien worden als communicatiemanier, het is vergelijkbaar met discussiëren: de tegenstanders proberen elkaar zo veel mogelijk te raken zonder zelf geraakt te worden. Er zijn dus verschillende richtingen die je op kan gaan met zo’n uitje. Er is voor iedereen wel wat leuks te doen.

Voor een goed teambuildingsuitje is er natuurlijk een deskundige op dat vakgebied nodig. Wanneer je kiest om het uitje hier te organiseren wordt je ondersteund door Rob Rijk. Bij Rob ben je aan het goede adres aangezien hij niet alleen ervaring heeft met mensen in teamverband maar Rob heeft ook een tijd lang zijn geld verdiend als bokser.