Grote maat schoenen winkel heren gevonden

logo-herenschoenen

Mijn oude schoenen hadden het opgegeven en deze waren niet meer te maken. Omdat ik nogal een moeilijk maat heb vermijd ik altijd het kopen van schoenen. Helaas moest ik er deze keer weer aan geloven en daarom ben ik op zoek gegaan naar een grote maat schoenen winkel heren.

Grote maat

Meestal lukt het mij wel om sneakers te vinden in mijn maat, omdat sportwinkels deze vaak wel hebben. Deze keer moest ik nette schoenen hebben en daarom ben ik op zoek gegaan naar een grote maat schoenen winkel heren die nette schoenen verkoopt.

Bij mij in de stad zat niks en daarom ben ik via het internet terecht gekomen bij een speciaalzaak in Breda. De website zag er veelbelovend uit en daarom ben ik naar de winkel gegaan.

Het aanbod in de winkel was ontzettend groot en daar was ik heel erg blij mee. Helaas kon ik geen nette schoenen vinden die ik zelf mooi vond. Hierdoor ben ik uitgekomen op casual schoenen van PME Legend.

timberlandOmdat het wat kouder wordt buiten heb ik ook een mooi paar Timberlands aangeschaft, omdat die bijna onverwoestbaar zijn. Het model dat ik heb gekozen is ook nog een tijdloos. Bij de winkel ben ik goed geslaagd!