dagje wellness bij Thermen in Nijmegen

Afgelopen week ben ik samen met mijn vriendin bij de Thermen in Nijmegen geweest. Op internet hadden we veel goede recensies gezien, wat ons ervan overtuigde om eens langs te gaan. We zijn toen op de website gaan kijken en hebben direct online gereserveerd. Het reserveren was erg gemakkelijk. Alles stond duidelijk aangegeven.

Bij aankomst werden we uitstekend ontvangen. Allereerst dachten we dat het heel klein zou zijn, maar naar mate de middag verstrekte zag je meer en meer. Het dagje wellness verliep daarom fantastisch. We hebben beide een heerlijke massage gehad. De massage duurde 20 minuten en de masseur deed het echt perfect. Het is daarom ook echt een aanrader om je dagje wellness bij de Thermen in Nijmegen te doen. Je komt er heerlijk tot rust!

Algemene informatie over de Thermen

Ze zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Vanaf 10 uur gaan ze open en ’s avonds om 10 of 11 uur gaan ze dicht. Het is wel aan te raden om te reserveren, want het was redelijk druk. Bekijk de website voor meer informatie over de Thermen in Nijmegen. Uiteraard zijn ze telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.