uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

Helaas was het oude naambordje bij de ingang van het huis van ellende van de muur af gevallen. Het naambordje heb ik zelf ooit gemaakt toen wij in het huis kwamen wonen. Er zijn vaak mensen geweest die hebben gevraagd waar ik het naambordje vandaan had, maar deze had ik dus gewoon zelf gemaakt! Deze keer wilde ik wel en naambordje bij de deur hebben die gewoon bleef hangen door weer en wind.

RVS

rvs_blind_200x100-300x156Tijdens mijn online zoektocht naar een nieuw naambord kwam ik er achter dat ik het beste voor RVS naamborden. Deze Rvs naamborden zouden namelijk veel langer mee gaan, omdat dit materiaal veel sterker was. Dit materiaal was bestendig tegen alle weersomstandigheden en dat was precies wat ik zocht.

Op de website van UniekNaambord kwam ik deze RVS naamborden tegen voor een hele scherp prijs. De naamborden kon ik helemaal zelf samenstellen en dat heb ik ook gedaan. Nadat ik de borden af had heb ik de bestelling geplaatst

Toen de bestelling binnenkwam was ik verbaasd over de hoge kwaliteit van het RVS naambord. De boormachine had ik al klaarliggen, zodat ik het naambord gelijk kon monteren. Het ontwerp van het naambord is heel erg modern en dat staat heel erg goed bij de ingang!