Timberland herenschoenen voor een mooie prijs!

timberland

timberlandPas geleden wilde ik een leuk cadeautje voor mijn man kopen. Hij had het al een tijdje over Timberland herenschoenen en daarom wilde ik dit voor zijn verjaardag kopen. Hij was immers bijna jarig en daarom leek mij dit wel een goed idee.

Ik koop zelf mijn schoenen vaak op de website van Van Bommel schoenen. Dit doe ik niet voor niets. Je vindt hier namelijk veel bekende merken. Merken van top kwaliteit en deze staan vaak voor een mooie prijs op de website. Ik had de Timberland herenschoenen al een keer voorbij zien komen en daardoor wist ik zeker dat ik op deze website moest zijn. Toen ik op de site keek voor dit merk zag ik de schoen al snel staan. Hij stond er voor een mooie prijs op en ik besloot daarom meteen om ze te bestellen.

De juiste keuze!

Ik hoopte natuurlijk dat mijn man blij zou zijn met zijn schoenen. Hier ging ik natuurlijk ook wel vanuit omdat hij zelf al had aangegeven dat hij deze schoenen wilde hebben. Ik had ook precies het model dat hij wilde hebben en inmiddels heb ik ze al gegeven. Hij is er erg blij mee en ze staan hem erg goed.