Goede massage Hoofddorp gevonden

logo-massage

massage-hoofddorpAl een tijdje ben ik op zoek naar een goede massage Hoofddorp. Eens in de zoveel tijd ga ik langs bij een masseur, omdat ik dan heel erg goed kan ontspannen. Mijn oude masseur was helaas verhuist naar een andere stad en daarom ben ik op zoek gegaan naar massage Hoofddorp.

Goede masseur

Via het internet ben ik terecht gekomen bij de massage praktijk van Aziz. Omdat de informatie en ervaringen op de website mij zo goed beviel heb ik contact opgenomen met de masseur.

Tijdens mijn eerste afspraak hebben wij eerst besproken wat de reden was dat ik langs kwam en of ik ergens last van had. Toen ik alles had verteld heeft Aziz gekeken wat hij het beste kon doen.

Omdat ik had aangegeven dat ik last had van bepaalde plekken heeft hij daar heel erg voorzichtig mee gedaan. De manier waarop Aziz masseerde vond ik heel erg prettig. Het was een hele vriendelijke man die heel goed communiceerde met mij over wat hij aan het doen was.

Het beviel mij zo goed dat ik binnenkort weer langs ga. Na de massage voelde ik mij een heel stuk beter en daar was ik heel erg blij mee!

 

http://www.massagepraktijkaziz.nl/