Waardebepaling door taxateurs Eindhoven

vmg-logo

De huizenmarkt begint weer wat stabieler te worden en daarom leek het mij een goed idee om een huis te kopen. Binnen het bedrijf waar ik werk had ik namelijk een nieuwe functie gekregen die beter betaalde en dit was voor mij de aanleiding om een huis te gaan kopen.

Zekerheid

Home: Real Estate Agent Ready to Sell HomeEr was een heel mooi huis te koop waar ik al een bezichtiging had gehad. Het leek eerst te mooi om waar te zijn en daarom was ik sceptisch. Van een bekende had ik gehoord dat als ik een kosteloze waardebepaling kon laten maken door taxateurs Eindhoven. Het leek mij wel een goed idee om een deskundige mij te laten adviseren, zodat ik zeker zou zijn van mijn zaak.

Via via heb ik een afspraak gemaakt met een van de taxateurs Eindhoven. Tijdens de afspraak was de taxateur heel erg kritisch en heeft een hele boel dingen tegen het licht aangehouden. Hij heeft mij aan het einde gewaarschuwd dat ik heel veel geld in het huis zou moeten gaan stoppen, omdat het huis heel erg veel onderhoud nodig zou gaan hebben.

Door dit advies heb ik besloten om verder te kijken. Dankzij deze taxateur heb ik geen miskoop gedaan!