Op zoek naar een jachthaven in Amsterdam? Kies voor Aalsmeer Maritiem

Ben je op zoek naar een uitstekende jachthaven in Amsterdam of omgeving? Aalsmeer Maritiem is dé plek om je boot aan te leggen. Deze jachthaven biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt om je boot onbezorgd en goed onderhouden achter te laten. Aalsmeer Maritiem ligt aan de rand van de Westeinderplassen, onder de rook van Schiphol. Vanuit hier ben je met je boot binnen een half uur in het centrum van Amsterdam.


Verbinding met de Nieuwe Meer
Wil je geen last hebben van de topdrukte in de jachthavens Amsterdam, kies dan voor de dichtstbijzijnde plaats in de regio. Aalsmeer Maritiem ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en de Westeinderplassen. Hier kun je zowel in de zomer als in de winter je boot neerleggen. De jachthaven beschikt over vaste ligplaatsen, maar ook over eilandjes die geschikt zijn voor recreatie.

Aalsmeer Maritiem biedt een grote overdekte winterstalling waar je boot de hele winter kan liggen. Hier vind je tevens een toilet, voldoende elektra en watervoorzieningen. Laat je boot ook controleren op viezigheid of verstoppingen aan de onderkant met de speciale kraan. Of voorzie je boot van een schilderbeurt. Het kan allemaal in dé jachthaven in de regio Amsterdam; Aalsmeer Maritiem.