Losse zolen in de schoen

Vele mensen dragen losse zolen in de schoen. Uiteraard heeft men hier ook een losse zool schoen voor nodig. Dit maakt het inbrengen en uitnemen een heel stuk makkelijker.

Soorten
Denk maar aan de vele mensen die steunzolen dragen ter ondersteuning van de gewrichten, kapsels en banden van de voet. Zowel volwassenen als kinderen dragen dit.  Uiteraard zijn dit niet de enige losse zolen die mensen dragen. Zo zijn ook inlegzolen populair. Hierbij kunnen we ook denken aan verschillende soorten: inlegzolen voor de hak, inlegzolen voor het ondersteunen van de gehele voet. Ook correctiezolen zijn in opmars. Deze verlichten ook de spanningen van de spieren in het lichaam. Ze corrigeren de voetstand en verbeteren de lichaamshouding.

Ervaring
Ikzelf draag af en toe ook losse inlegzooltjes. Zowel de zoektocht naar fijne losse inlegzooltjes als de zoektocht naar een gepast losse zool schoen zijn niet de makkelijkste.
Gelukkig vond ik op Mag.nl fijne inlegzooltjes en bijpassende, fijne en makkelijke schoenen. De inlegzooltjes zijn makkelijk in en uit de schoen te halen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs!