Geboortekaartje tweeling

Gefeliciteerd! U heeft niet één, maar twee wondertjes op de wereld gezet. Om dit wereld kenbaar te maken is een leuk en origineel geboortekaartje tweeling de perfecte start.

Één of twee kaartjes?

Bij Kiss Geboortekaartjes kunt u alle kanten op. Of u nu één of twee kaartjes wilt voor uw tweeling, alles is mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een kaartje met de geboortefoto van elk van uw baby’s of een kaartje met een schattige illustratie. U kunt er ook voor kiezen om twee kaartjes te versturen, voor elke baby één. Bij Kiss Geboortekaartjes bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit, dat scheelt een hoop stress, want die heeft u tenslotte al genoeg met een tweeling.

1445515348.2517Hoe werkt het?

Kiss Geboortekaartjes biedt u de gelegenheid om zelf uw geboortekaartje te ontwerpen. U kunt zelf uw afbeelding of versiering toevoegen en u kunt zelf uw tekst invoegen. Ook kunt u de tekst in elke gewenste kleur schrijven. En het allerleukste aan Kiss Geboortekaartjes: als u voor 14:00 uur heeft besteld, dan heeft u dezelfde dag de kaartjes voor uw tweeling nog gratis in huis!