Op zoek naar een 3d keukenontwerp? Kijk hier!

logo-pcleven-1

Al een tijdje zitten mijn vrouw en ik na te denken over een 3d keukenontwerp. De keuken die wij nu hebben is al redelijk oud en is dan ook aan vervanging toe. In een woonmagazine hebben wij veel inspiratie opgedaan en willen wij met iemand met ervaring een 3d keukenontwerp realiseren.

Zoekenlogo-pcleven-1

Zelf weet ik niet waarvoor ik hier terecht kan. Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Hiervoor kwam ik al gauw bij Paul Cleven terecht. Dit is een geweldige ontwerper die al jaren ervaren is. Daarnaast heeft hij erg mooie keukens ontworpen die ons zeer aanspreken. Met deze man wilden wij een afspraak inplannen.

Contact

Het contact verliep goed. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft en staat ons netjes te woord. Bij dit bedrijf is er ontzettend veel mogelijk en staan werkelijk alle opties open. Daarnaast heeft dit bedrijf een zeer realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. Nu werd al gauw veel voor ons duidelijk en hebben wij besloten om hier het ontwerp te laten doen. Voor de volgende week hebben wij al een afspraak ingepland, geweldig bedrijf!