Inkopen oud goud na gesprek bij Gold Rush

gold-rush

Door de jaren heen had ik verschillende gouden sieraden die ik niet meer droeg. Het is natuurlijk zonde om veel goud in de kast te laten liggen en daarom had ik besloten om het oude goud te verkopen. Van meerder mensen had ik begrepen dat Gold Rush een goed bedrijf zou zijn om mijn goud aan te verkopen en daarom ben ik op zoek gegaan naar informatie online.

Afspraak

goudbaarToen ik zocht naar “inkopen oud goud” zag ik de website van Gold Rush al snel verschijnen. Op de website van Gold Rush zag ik dat zij een speciale pagina hadden “inkopen oud goud”. Hier stond dat ik het beste langs kon gaan met mijn goud, zodat er gekeken kon worden naar de waarde.

Via de telefoon had ik een afspraak gemaakt en daarom ben ik langs gegaan. Tijdens het gesprek werd veel informatie gegeven over de afhandeling en wat er met het goud gedaan zou worden.

Er werd berekent hoeveel het goud waard zou zijn. Toen het bedrag bekend werd gemaakt was ik aangenaam verrast. Het goud lag toch bij mij in de kast en daarom heb ik er voor gekozen om het direct te verkopen en uit te laten betalen.