Koop hier uw railkokersysteem

HG Industrial logo

Op een maandagochtend kwam ik er achter, samen met een collega, dat het railkokersysteem defect was. Dit betekende dat het of gemaakt moest worden, of dat het vervangen moest worden.

Contact

Diezelfde ochtend gingen mijn collega en ik terug in het samenwerkingsregister, om te kijken waar het telefoonnummer van de aanbieder van het railkokersysteem was. We wilden namelijk hier over meer weten. We namen vervolgens contact op met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en de telefoniste wist zeker waarover ze aan het praten was. Ze verbond ons direct door met iemand die ons verder kon helpen hier mee.

De volgende dagelektronische apparaten

Na wat overleg met een van de medewerkers, konden ze de volgende dag al komen om het probleem na te kijken. Wat geweldig! Dit was ook nodig, omdat we verder moeten met de productie. Ik kreeg het gevoel dat ik aan het juiste adres was, en ik herinnerde me ook waarom wij bij HG Industrial eerder onze producten hebben gekocht. Zij zorgen er namelijk voor de meest effectieve processen in ons bedrijf worden geautomatiseerd. Ook dachten ze mee over de inrichting van het product. Overigens wilden ze het product ook plaatsen, wat een groot voordeel was voor ons. HG Industrial is niet weg te denken!