logo-flavicon-fleva-250x1001

lasersnijden1-1170x500Al een tijd ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming. Er is al zoveel geregeld en er moet nog heel veel worden geregeld binnen korte tijd. Een van de dingen die ik geregeld wou hebben was de lasergravering van mijn logo. Het logo wou ik namelijk op verschillende materialen laten graveren.

Een goed bedrijf

Voor het graveren van mijn logo was ik op zoek naar een bedrijf dat dit voor mij zou kunnen doen. Omdat ik op zoek was naar een bedrijf dat dit op verschillende materialen kon doen, ben ik het internet op gegaan. Op het internet vond ik namelijk het bedrijf Fleva products. Het bedrijf kon precies bieden waar ik naar op zoek was.

De website zag er veelbelovend uit en daarom heb ik contact gelegd met het bedrijf. In een gedetailleerde mail heb ik uitgelegd wat mijn eisen waren en of hiervoor een offerte opgesteld kon worden. Een dag later heb ik de offerte binnengekregen en deze was verrassend voordelig.

Nadat ik de offerte binnen had gekregen heb ik nog wel even telefonisch contact gehad, want ik wou weten of alle details duidelijk waren. Tot nu toe is de communicatie ontzettend goed gegaan en daar ben ik best blij mee!