Altijd op de hoogte met kredietinfo

kredietinfo

Voordat je met een bedrijf gaat samenwerken of een bedrijf aanneemt als klant, is het handig om te weten hoe dat bedrijf er financieel gezien voor staat. Dat doe je door kredietinfo op te vragen. Dit kan voor allerlei bedrijven. Zowel in als buiten Nederland. Je kunt dus ook kredietinformatie opvragen van bedrijven die niet in Nederland zitten. Je kunt eenvoudig een online kredietrapport aanvragen en zo ben je op de hoogte van hoe een bedrijf er op een bepaald moment voor staat. Met die informatie kun je bepalen of je een klantrelatie wil beginnen.

Kredietrapport op maat

Je kunt ook een stap verder gaan. Met een online kredietrapport ontvang je enkel de kredietinfo. Hoe je daar verder naar moet kijken, is een taak voor jouzelf of jouw eigen bedrijf. Je kunt ook kiezen voor een kredietrapport op maat. Dan wordt er naar meer kredietinfo gekeken. En dat wordt gedaan door andere mensen die vervolgens een advies opstellen voor jou of jouw bedrijf. Zo krijg je niet alleen kredietinfo, maar ook een advies over wat je met de informatie kunt doen en of je wel of niet met het bedrijf aan de haal moet gaan.

kredietinfo

Alertservice

Met de alertservice kun je tot slot altijd op de hoogte blijven van veranderingen. Je kunt zelf kiezen van welke bedrijven je updates wil krijgen. Als een bedrijf dan qua kredietwaardigheid achteruit gaat, krijg je hier een melding van. Zo kun je op tijd inspelen op veranderingen van andere bedrijven. Dat is wel zo praktisch voor de toekomst van je eigen bedrijf.