Veel natuurlijke verzorgingsproducten van het merk RAU Cosmetics

Mocht u op zoek zijn naar natuurlijke verzorgingsproducten dan kan ik u aanraden om eens naar de producten van RAU Cosmetics te kijken. Online kunt u hier lekkere vochtinbrengende bodylotions bestellen. Maar ook douchegel en bodypeeling is van dit merk te verkrijgen. Nadat deze producten in Duitsland en Oostenrijk zeer succesvol bleken te zijn heeft de Nederlandse en Belgische distributeur Lia Timmermans besloten om dit product  ook in Nederland meer bekendheid te gaan geven.  natuurlijke verzorgingsproducten

Duidelijke productomschrijving en handleiding

Bij elk product zit een duidelijke handleiding, zo kunt optimaal gebruik maken van de door u bestelde producten. Voor ieder huidtype is er wel een lotion te bestellen.

Gelet op de komende feestdagen kunt u op deze website misschien een leuk cadeautje bestellen en mocht u meer dan €50,- bestellen dan mag u een gratis product uitzoeken. Tevens wordt er bij elke bestelling een proefmonster bij gedaan om zo kennis te maken met een ander product.

Inmiddels heb ik mijn slag kunnen slaan op de website van RAU Cosmetics. Zo heb ik voor de kerst heel wat leuke spullen gekocht, denk hierbij aan een lekker masker voor het gezicht, maar ook een mooi armbandje van het merk Treasure Rookie heb ik hier besteld.