Dagelijks kan ik ervan genieten om te zien dat onze dochter plezier hebben met hun poppenhuis kidkraft. Deze hebben ze beide gekregen voor hun verjaardag!

Vorige week waren onze meiden jarig en we wilde ervoor zorgen dat ze een leuk cadeautje zouden krijgen. Doordat ze een tweeling zijn hebben ze ook nog eens dezelfde smaak. Dit maakt het voor ons dan een stuk gemakkelijker om een cadeau te zoeken! Op het internet zijn wij gaan zoeken naar een poppenhuis, helaas konden we het niet in de stad vinden waardoor we hoopte op het internet.

logo

Tijdens deze zoektocht zijn we vrij snel terecht gekomen op de website van Persempretoys.nl. Hier werd duidelijk dat het aanschaffen van een poppenhuis helemaal niet duur hoef te zijn. Het voordeel van het shoppen op het internet is dat als je iets besteld het veilig en snel bij je thuis wordt bezorgd. Je  hoeft er dus niet meer de deur voor uit om bijvoorbeeld een cadeau te kopen! Onze poppenhuizen werden dan ook binnen twee dagen netjes ingepakt en wel bezorgd! Ik ben dan ook zeer tevreden over de goede service welke hun verlenen aan een ieder!